Портокаловото вино е новиот вински хит

Портокаловото вино, кое е комбинација на црвено и бело вино, би можело да стане најпопуларен пијалок во 2017 година. Познато и како “четвртото вино”, портокаловото вино го доби своето име …

Портокаловото вино е новиот вински хит Прочитај повеќе