На изложбата на „Ликовна група 5“ промовирани новите вина од винаријата „Наумчеви“

Вљубениците во уметноста кои синоќа беа дел од отворањето на ликовната изложба „Ликовна група 5“, на петте големи ликовни уметници и пријатели Владимир Темков, Данчо Ордев, Илија Кочовски, Димитар Мичо …

На изложбата на „Ликовна група 5“ промовирани новите вина од винаријата „Наумчеви“ Прочитај повеќе