Колку чини најскапото шише шампањ?

Новогодишната прослава по правило не минува без шампањ. Цената за едно шише од најпознатото пенливо вино во светот е варијабилна, а највисоката цена за едно шише изнесува над 100 илјади …

Колку чини најскапото шише шампањ? Прочитај повеќе