Кожувчанка дел од најдобриот Фудбалски камп на Реал Мадрид

Кожувчанка ДОО се приклучува на најдобриот тим, на најдобриот фудбалски камп со тоа што ќе ја поддржи Реал Мадрид фондацијата, која во јуни месец ќе организира камп во Скопје. Македонија …

Кожувчанка дел од најдобриот Фудбалски камп на Реал Мадрид Прочитај повеќе

Фантинел, италијанската семејна приказна преточена во вино

Не штедејќи суперлативи за италијанското Fantinel Prosecco Extra Dry, бројните присутни кои синоќа имаа ретка можност во „Тирио бистро бар“ да го дегустираат еден од италијанските вински адути, не натераа …

Фантинел, италијанската семејна приказна преточена во вино Прочитај повеќе