Снегот ќе предизвика нови проблеми за лозарите

Снегот кој вчера не ја одбегна Тиквешијата ќе остави трага и врз годинешната реколта. Лозовите насади се најмногу на удар на пролетниот снег, информираат агрометеролозите, додека за другите овошки нема …

Снегот ќе предизвика нови проблеми за лозарите Прочитај повеќе