„Апидо Фарм“ и vinotika.mk Ве водат на концерт на Влатко Стефановски

По кратка пауза, најдобрата градска аптека, „Апидо Фарм“ и www.vinotika.mk Ве водат на нов концерт кој е вистински лек за Вашето уво, расположение и ментално здравје. Овој пат, подгответе се за вистинско …

„Апидо Фарм“ и vinotika.mk Ве водат на концерт на Влатко Стефановски Прочитај повеќе

Темпераментниот Гатузо конечно ужива во виното

Џенаро Гатузо не го изгубил темпераментот по кој беше препознатлив како играч, па со истиот жар и емоции влезе и во улогата на предводник на Милан, и набрзо успеа да …

Темпераментниот Гатузо конечно ужива во виното Прочитај повеќе