Дегустација на автохтоната „Станушина“ во Попова Кула

Третиот викенд по ред на вински дегустации во винарската визба Попова Кула ја носи можеби највозбудливата дегустација. Овој викенд, имате ексклузивна можност да уживате во вината на ВВ Попова Кула …

Дегустација на автохтоната „Станушина“ во Попова Кула Прочитај повеќе