Магична „Винска среда“ во „Тирио бистро бар“

„Тирио бистро бар“, лоциран на булевар „Илинден“ бр. 39, Ве поканува на едно поинакво, елегантно и пријатно винско доживување. Оваа „Винска среда“, 14ти март, со почеток во 17 часот, ќе …

Магична „Винска среда“ во „Тирио бистро бар“ Прочитај повеќе

„Вино-Скоп“ доби ново име

Со одлука на Советот на град Скопје, „Фестивал на виното Вино – Скоп 2018“ кој важи за еден од најдобрите вински фестивали во Македонија се преименува во „Вински фестивал“. Покрај …

„Вино-Скоп“ доби ново име Прочитај повеќе