Овој викенд, дегустација на барикни вина во Попова Кула

По фантистичната минатонеделна промоција, винаријата Попова Кула за викендот кој ни претстои, Ви предлага уживање во најдобрите барикни вина зреени во дабови бочви. Во сабота, 17.03 и недела, 18.03 во …

Овој викенд, дегустација на барикни вина во Попова Кула Прочитај повеќе