Стенд ап шоу во Попова кула со Пеџа Бајовиќ

По трите последователни викенд дегустации, „Попова кула“ за оваа сабота подготвува вистински напад на сите сетила во времетраење од три часа исполнети со врвно вино и вкусна храна, пријатна музика …

Стенд ап шоу во Попова кула со Пеџа Бајовиќ Прочитај повеќе