Среќен 2ри роденден www.vinotika.mk

Велат колку е виното постаро, толку е и подобро. Ако е тоа така, тогаш во овие две години секојдневно поминати со виното, се надеваме дека станавме подобри, пласирајќи Ви бројни …

Среќен 2ри роденден www.vinotika.mk Прочитај повеќе