Сузана Чемерска Митрева е добитник на влезниците за концертот на Влатко Стефановски

На 8ми март, на Денот на жената, веруваме дека нашите читатели од посилниот пол нема да ни се налутат што двете влезници за ексклузивниот концерт на Влатко Стефановски ќе и …

Сузана Чемерска Митрева е добитник на влезниците за концертот на Влатко Стефановски Прочитај повеќе

Среќен роденден Петар Ангелов Диви

На Денот на нејзиното височество жената, на 8ми март, во низата постови посветени токму за нашите најдраги кои покрај виното, се нашата најголема инспирација, би сакале да му го честитаме …

Среќен роденден Петар Ангелов Диви Прочитај повеќе

Последена шанса за да добиете гратис влезница за концертот на Влатко Стефановски

Остануваат уште неколку часови до одлуката кој ќе патува на ексклузивниот концерт на Влатко Стефановски кој на 17ти март ќе се оддржи во Скопје. Двете влезници обезбедени од „Апидо Фарм“ и …

Последена шанса за да добиете гратис влезница за концертот на Влатко Стефановски Прочитај повеќе