Два нови златни медали медали за вината на „Тиквеш“

На годинешниот пролетен дел на најголемиот вински натпревар во Германија „Мундус Вини“, златни медали освоија црвеното „Александрија Куве“ од бербата 2016 и „Домен Лепово Гранд Куве“ од бербата 2015. „Мундус …

Два нови златни медали медали за вината на „Тиквеш“ Прочитај повеќе