Станете универзитетски познавач на виното за „само“ 5000 евра

На француски универзитет “пиењето алкохол” стана вештина која обезбедува сериозни квалификации, ако платите 5.000 евра. На Универзитетот во Стразбур, за прв пат е воведена можност да се добие диплома за …

Станете универзитетски познавач на виното за „само“ 5000 евра Прочитај повеќе