Јелена Гавриловиќ: Виното ме асоцира на море

Српската актерка Јелена Гавриловиќ едноставно знае да ужива во своите здрави навики, но и во виното и гурманството. Во едно од своите интервјуа, популарната актерка која ќе се проба и …

Јелена Гавриловиќ: Виното ме асоцира на море Прочитај повеќе