Запознајте го Плум, Вашиот омилен автомат за вино

Стигна апаратот Плум, кој изгледа како апарат за еспресо, но наместо кафе од него протекува вино. Оваа машина дозволува да уживате во чаша вино, чувајќи го остатокот на скапоцената течност …

Запознајте го Плум, Вашиот омилен автомат за вино Прочитај повеќе