Среќен роденден на Боемот и неговата животна инспирација

Секој од нас си има свои, специјални денови, кои со црвено ги запишува во својот животен календар… Тој ден го очекуваме со мала доза на трема, стануваме порано од вообичаеното, …

Среќен роденден на Боемот и неговата животна инспирација Прочитај повеќе