Безалкохолното вино е идниот светски тренд

Иако процентот на конзумирањето на безалкохолно вино и пиво сеуште е минорен, германските научници тврдат дека во следните години работите рапидно ќе се променат. Според статистиката, шест од илјада порачани …

Безалкохолното вино е идниот светски тренд Прочитај повеќе