Сте пробале ли вулканско вино?

Дали некогаш сте пиеле вулканско вино? Ако не, тогаш имате уште една причина час поскоро да ја посетите јужна Италија. На падините на најголемиот активен вулкан во Европа, Етна, и …

Сте пробале ли вулканско вино? Прочитај повеќе