Бон – Тон правила за дегустација

Дегустациите знаат да бидат супер пријатни, забавни, интересни, возбудливи за секого, и за оние кои имаат големи, но и за оние кои имаат скромни познавања за виното. Сепак, не зависно …

Бон – Тон правила за дегустација Прочитај повеќе