Бордо подготвен за Виноекспо, Лондон за 39-иот винскиот саем

Бордо и Лондон ќе бидат во центарот на вниманието на стотина илјади вљубеници во виното кои ќе присуствуваат на двата најзначајни вински настани кои ќе се оддржат овој мај. Се …

Бордо подготвен за Виноекспо, Лондон за 39-иот винскиот саем Прочитај повеќе