Британците денес го слават националниот ден на виното

Иако не се во кругот на најголемите вински играчи во светот, Британците и тоа како знаат да уживаат во виното. Токму нивната страст кон добрата голтка вино е причината 25ти …

Британците денес го слават националниот ден на виното Прочитај повеќе