Папата Франциск ќе наздрави со вината на „Стоби“

Врвните вина на винаријата „Стоби“ ќе му бидат послужени на поглаварот на римокатоличката црква, Папата Франциск за време на неговата посета во Скопје. Освен вината со кои најмоќната религиска фигура …

Папата Франциск ќе наздрави со вината на „Стоби“ Прочитај повеќе