Словенечката винарија „Пуклавец“ отвори „бутик“ винарија во Дисан, Неготино

Словенечката семејна винарница „Пуклавец“ отвора „бутик“ винарска визба во неготинското село Дисан. Со оваа вредна инвестиција, Пуклавец го проширува својот асортиман со производството на црвени вина од македонско грозје. Вината …

Словенечката винарија „Пуклавец“ отвори „бутик“ винарија во Дисан, Неготино Прочитај повеќе