Златен медал за црвеното „Барово“ на Тиквеш од престижниот „Decanter“

Вината на „Тиквеш“ и ‘тероар’ вината од новата бренд-платформа „Tikves Chateaux & Domaines“ забележаа одличен успех на еден од најголемите и највлијателни светски вински натпревари – „Decanter“, кој по 16-ти …

Златен медал за црвеното „Барово“ на Тиквеш од престижниот „Decanter“ Прочитај повеќе