Плејбој ги спои сексот и виното во едно

Виното е природно секси, а Плејбој едноставно е синоним за секс. И додека виното и познатиот магазин го играа своето танго, беше само прашање на време кога ќе биде создадена …

Плејбој ги спои сексот и виното во едно Прочитај повеќе