Папата Франциск доби колекција на врвни вина од „Тиквеш“

Помеѓу многуте високи почести кои што беа приредени во чест на Папата Франциск, поглаварот на римокатоличката црква од своето патување во Скопје си замина и со колекција на поклони кои …

Папата Франциск доби колекција на врвни вина од „Тиквеш“ Прочитај повеќе