Пикник, фудбал, скара и Мерло на ВВМ „ГД-ТИКВЕШ“

Месец мај и почетокот на јуни ги носат можеби најубавите денови за пикник, исполнети со другарски фудбал, убава, македонска народна песна и мирис на месо и зеленчук приготвени на скара …

Пикник, фудбал, скара и Мерло на ВВМ „ГД-ТИКВЕШ“ Прочитај повеќе