Вината од Манастирот Буково најдобри на Меѓународниот саем за вино и мед во српско Неготино

Освен како духовни светилишта во кои многумина го пронаоѓаат својот мир, манастирите на Балканот се повеќе стануваат и препознатливи вински

Read more