Фестивал на староградска музика и вино во Битола

Вината на винаријата „Чифлик“ и македонската староградска песна ќе бидат во фокусот на сите оние кои сакаат да поминат еден необичен викенд во прославената стара битолска чаршија. Второто издание на …

Фестивал на староградска музика и вино во Битола Прочитај повеќе