Колку вино треба да сипите во чашата?

Иако правилата постојат за да се кршат, сепак, во винскиот свет не се дозволени премногу импровизации, особено кога сакате некого да импресионирате или да оставите прв впечаток дека сте одлични …

Колку вино треба да сипите во чашата? Прочитај повеќе