Вино, текила и свежо овошје за перфектна сангрија

Кој не сака сангрија? Омилениот шпанско-мексикански пијалак е на менито без оглед на сезоната, а овојпат имаме варијација во вкусот кој вклучува розе вино, текила и многу свежо овошје. Звучи …

Вино, текила и свежо овошје за перфектна сангрија Прочитај повеќе