Здравко Чолиќ и Јелена Розга главни ѕвезди на годинашното издание на Тиквешкиот гроздобер

Општина Кавадарци ги започна подготовките за најважниот вински настан кој се случува во Македонија, стопанско-туристичката манифестација Тиквешкиот гроздобер. Годинашното издание на Тиквешкиот гроздобер ќе се оддржи од 6ти до 8ми …

Здравко Чолиќ и Јелена Розга главни ѕвезди на годинашното издание на Тиквешкиот гроздобер Прочитај повеќе