Започна четвртата „Алшар“ авантура

Со пристигнување на првите учесници и поставувањето на шаторите во фестивалската кампинг зона и официјално започна четвртата „Алшар“ мисија која и годинава ќе донесе многу активности, музика, забава и дружење …

Започна четвртата „Алшар“ авантура Прочитај повеќе