Победете го целулитот со црвено вино

Еден од најлошите кошмари на секоја жена е целулитот, особено во текот на летото кога сакаме да носиме шорцеви и здолништа, но се чувствуваме непријатно поради таа ужасна кора од …

Победете го целулитот со црвено вино Прочитај повеќе