Заврши второто издание на „Фестивалот на староградска музика и вино“ во Битола

Стиховите „За Солуна, за Стамбола, Битола не давам“, но и „Ајде вино пијам, вино пијам“ втора година по ред се разлеаа по Старата битолска чаршија каде годинава по втор пат се …

Заврши второто издание на „Фестивалот на староградска музика и вино“ во Битола Прочитај повеќе