Позната програмата за годинешното издание на Тиквешкиот гроздобер

На нешто помалку од два месеци пред почетокот на стопанско-туристичката манифестација „Тиквешки гроздобер“ која ќе се оддржи од 6ти до 8ми септември, општина Кавадарци ја објави целосната програма, во која …

Позната програмата за годинешното издание на Тиквешкиот гроздобер Прочитај повеќе