Алшар 2019, сонце, адреналин, забава и хуманост

И покрај дваесет и пет годишниот новинарски багаж, за среќа на човештвото сеуште постојат луѓе и настани кои знаат да предизвикаат ураган од емоции кои ќе направат секој збор, секоја …

Алшар 2019, сонце, адреналин, забава и хуманост Прочитај повеќе