Запознајте ја девојката која креативно ги „реши“ дамките од црвено вино

Еленор Валтон стана интернет хит откако сподели како креативно се „справи“ со дамките од црвено вино на бел комбинезон. Некој случајно истурил црвено вино врз Валтон додека русокосата девојка следела …

Запознајте ја девојката која креативно ги „реши“ дамките од црвено вино Прочитај повеќе