Како да го зачувате Вашето вино ладно и на +40?

Жешко летно сонце, песочна плажа, бранови кои доаѓаат кон Вас некаде од далечината, а Вие легнати под чадор ја уживате оваа глетка со чаша ладно Шардоне во рака. Вака некако …

Како да го зачувате Вашето вино ладно и на +40? Прочитај повеќе