„Шардоне“ на ВВМ „ГД-ТИКВЕШ“ е се што сакам ова лето

Летото е прекрасно, особено кога ќе го споите одморот со вино. Замислете, лежите на некоја убава песочна плажа и пиете изладено Шардоне гледајќи го зајдисонцето, или пак наздравувате со Вашите …

„Шардоне“ на ВВМ „ГД-ТИКВЕШ“ е се што сакам ова лето Прочитај повеќе