Виното ќе го поврзува Западен Балкан

„Виното како мост за поврзување на Западен Балкан“ е новиот проект во чии рамки ќе се поврзуваат земјите од регионот во насока на промоција на Балканот како вински регион. „Иако …

Виното ќе го поврзува Западен Балкан Прочитај повеќе