Македонија е подготвена за четвртата АлШар авантура

По четврти пат, Кожув планина е подготвена на сите авантуристи, вљубеници во велосипедизмот, планинарството и природата во целост да им ги открие сите свои древни тајни и убавини. Со нов …

Македонија е подготвена за четвртата АлШар авантура Прочитај повеќе