3 причини зошто виното е добро за секс

Сите знаеме дека постои тесна врска помеѓу виното и Еросот: митологијата, литературата, кино и личните искуства ја консолидираа оваа комбинација и ја направија составен дел од нашата имагинарна. Но, дали …

3 причини зошто виното е добро за секс Прочитај повеќе