Вински Туризам

Странците најмногу купуваат бермет. Задоволни се, купуваат и носат до својата земја. Домашните туристи еднакво купуваат бело и црвено вино. Овие настани се многу важни за презентирање на нашите производи, вели Јован Павловиќ …

Вински Туризам Прочитај повеќе