Какво вино пиел Исус?

Вековната фасцинација на експерти, уметници, верници, но и многу други за познатата Последна вечера, опишана во Библијата како последен оброк на Исус со своите апостоли, е широко распространета. Меѓутоа, додека …

Какво вино пиел Исус? Прочитај повеќе

Вино за вечера, вода за појадок 9 рецепти против мамурлак од целиот свет

Без разлика дали тоа е свадба, потврда, роденден, прослава за полагање на испит, наводнување по неуспешниот испит, само излегување за време на викендите, може да се случи некое лице да …

Вино за вечера, вода за појадок 9 рецепти против мамурлак од целиот свет Прочитај повеќе