РАБОТИ НА ВИНСКИОТ Уметност: Слики кои се пријатни за око и – непцето!

Нејзините необични слики со задоволство ги купуваат loversубителите на вино, винарите, енолозите, сомелиерите, сопствениците на вински барови, но и од сите што сакаат на нивниот ид нешто необично и поразлично. Нијансите …

РАБОТИ НА ВИНСКИОТ Уметност: Слики кои се пријатни за око и – непцето! Прочитај повеќе