Најдобар алкохол за одличен секс!

Секс и алкохол…. кога е добитната комбинација и кога е вжештена? Ако го прашате Леон Фелпс за главната состојка во loveубовта, неговиот одговор секогаш ќе биде Курвоизер . Алкохолот, а особено црвеното вино, е …

Најдобар алкохол за одличен секс! Прочитај повеќе