Виното како лек за организмот

Виното како лек за човечкото тело, дали виното е добро за здравјето и до кој степен? Може ли виното да биде лек за човечкото тело? Научниците го нарекуваат ова „француски парадокс“. Просто консумиран вино, …

Виното како лек за организмот Прочитај повеќе