Дали приказната е поврзана или виното?

Замислете ресторан каде храната е непријатна, но луѓето вечераат таму затоа што има добра приказна зад кујната и нејзиниот готвач. Освен ако не јадете за иронијата, има премногу добра храна таму …

Дали приказната е поврзана или виното? Прочитај повеќе